Vacature part-time verkoopmedewerker


Wij zoeken een leuke collega voor 10 tot 20 uur per week, voor onze dameskleding winkel in Groningen. De functie in een notendop: 

Verkoop van damesmode 

Werken in een leuk team 

Marktconform salaris 

Pensioen opbouw 

12 vakantiedagen per jaar 

Een dag in het leven als verkoopmedewerker bij Apriori: 

Als verkoopmedewerker ben jij samen met je collega's het gezicht van onze winkel. We werken in een klein en hecht team, en vinden het belangrijk dat er een leuke en gezellige sfeer hangt in de winkel. Als parttime verkoopmedewerker richt je je op het adviseren van dames in dameskleding, de bijbehorende (kassa)verkoop, en het verwerken van orders van onze webshop. 

Onze slogan ‘Waar onze ogen uw spiegel zijn’ nemen wij erg letterlijk, samen met de klant zoek je naar het ideale kledingstuk of outfit dat past bij de klant. We zijn dan ook op zoek naar een spontaan, gezellig en leuke verkoopmedewerker die dit proces met de klant feilloos kan laten verlopen. Je kan goed luisteren naar de wensen van de klant, en adviseren op basis van de huidige modetrends en smaak, stijl en pasvorm van de klant. 

Uitstraling en sociale vaardigheden zijn hierbij belangrijk, zodat wij onze klanten van goede service voorzien. 

Relevante ervaring in de modebranche is een pré, affiniteit met mode is een must. Omdat wij werken met een webshop en een kassasysteem is het fijn als je ervaring hebt met administratieve handelingen op de kassa, tablet of computer. 

Omdat het om een parttime functie gaat, vragen we om flexibiliteit in je werkrooster en beschikbaarheid in de weekenden. 

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving, dan willen we graag met jou in contact komen. We horen graag van je, 

Groetjes, 

Team Apriori by Ria